Ik geef dit boek een

Natuurlijk is het niet raar wat er met Lot’s lichaam gebeurt. Ze komt namelijk in de puberteit. Toch verloopt de puberteit niet helemaal vlekkeloos. Dokter Corrie snapt dat helemaal en kaart daarom de belangrijkste onderwerpen in de puberteit aan, want al die dingen die in je lichaam veranderen dat is best wel even wennen.

Beschrijving

Het is zomervakantie! Lot gaat daarom elke dag naar het populaire Bosbad. Ook heeft ze een hele leuke bijbaan op het werk van haar vader. Dan raakt haar vader opeens in de problemen. In de tussentijd wordt Timo, de vriend van haar broer steeds irritanter. Zo had Timo beloofd kaartjes te regelen voor Lot en haar date voor het zomergala. Opeens ziet Timo hier van af. Waarom doet hij dat? Naast dat dreigt Lot ook nog haar beste vriendin te gaan verliezen. Hoe redt Lot zich hieruit?

Auteur

Voordat Jette Schröder kinderboekenschrijfster werd, werkte ze bij een uitgeverij. Ook al lijkt het een droombaan, zelf was Jette niet tevreden. Daarom ging ze op zoek naar haar roeping. Die vond ze bij de woorden: ‘You can make anything by writing’. Jette vond het zo fijn dat je een wereld kan creëren die niet echt is en daar lekker in weg kan dromen. Daarnaast bepaal je zelf hoe het verhaal eindigt en dat is wat Jette aan zetten tot het schrijven van kinderboeken. Veel boeken heeft ze nog niet geschreven, toch kan je haar misschien kennen van de boekenserie Lieke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>