Ik geef dit boek een

In de film 'Bend it like Beckham' zie je ook een team voetbalgekke meiden.

Beschrijving

Voetbal alleen voor jongens? No way! Voor Mila is voetbal het belangrijkste in haar leven. Samen met haar beste vriendin Doenja speelt ze in de E1. Mila’s grootste fan is haar opa. Hij moedigt de meiden fanatiek aan langs de zijlijn en heeft zelfs voor een eigen goal gezorgd op een stukje grasveld. Het wordt de plek waar Mila en Doenja eindeloos veel tijd doorbrengen. Wanneer Henk en zijn vrienden de plek ontdekken, barst er een strijd los.

Auteur

Barbara Scholten is zelf ook een sportieve dame! Jarenlang speelde ze namelijk hockey. Na haar studie deed ze een opleiding ‘schrijven voor kinderen’. Deze twee passies, schrijven en hockey, combineerde ze toen ze meedeed aan een schrijfwedstrijd. Ze stuurde toen het script in van Hockeyhobbels en kunstgrasknieën. Ze won de wedstrijd en zo is dit boek echt in de winkel verschenen. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een boekenreeks over hockey. In april verscheen het zevende deel. Leuk als je naast voetbal ook van hockey houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>