Ik geef dit boek een

Gilles de la Tourette gaat niet alleen over schelden. Nog geen 10 procent van de mensen met Tourette hebben hier last van. Adriaan heeft Tourette, en ook al scheldt hij niet, het syndroom is best vervelend!

Beschrijving

In het boek Virus gaat Kris op vakantie met zijn oudere neef Hopper. Kris heeft last van Gilles de la Tourette en Hopper is een rebelse tiener. Op hun reis met de auto door Spanje, loopt alles in de soep. Kris en Hopper stranden in een mysterieus stadje waar van alles mis is. Ze ontmoeten er gevaarlijke types. Wanneer ze willen vluchten, blijkt dat het dorp ingesloten wordt door gewapende mannen. Er woedt namelijk een gevaarlijk virus door het dorpje Odrin.

Auteur

Mirjam Mous is een echte lezer. Als enig kind verloor Mirjam zich in veel boeken, en sindsdien wil ze schrijfster worden. Dat heeft toen nog wel twintig jaar geduurd!

Ze schrijft boeken, maar ook verhaaltjes voor de Okki en Tina. Dat doet ze op de zolderkamer van een verbouwd boerderijtje.

Boekenbuddy: Tessa

Tessa is een enthousiaste. Ze is maar liefst 21 jaar oud en houdt van spannende boeken met een vreemde twist. Ze probeert eerst de boeken te lezen voordat de films uitkomen, maar dat lukt haar niet altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>