Ik geef dit boek een

Lekker zonnen aan het strand en een beetje alles in controle houden. Het lijkt het beste vakantiebaantje ooit, maar is een strandwacht zijn eigenlijk wel zo makkelijk als het lijkt? In het programma De Klusjesmannen werden er getest wat je allemaal nodig hebt als strandwacht.

Beschrijving

De tweeling Anne en Emma zijn met hun ouders op vakantie op een Zuid-Frankrijk. Hoewel Anne en Emma tweeling zijn lijken ze verder helemaal niet op elkaar. Zo maakt Emma snel vrienden en is heeft ze binnen de kortste keren een vriendje. Anne is daarentegen erg terughoudend. Zo wil ze wel graag met iemand zoenen, maar kan ze alleen aanpappen met een jongen genaamd Pascal. Wel is de tweeling in voor wat lol en daarom besluiten Anne en Emma zich aan te sluiten bij het animatieteam. Als ze Simone, een van de begeleiders van het animatieteam, willen verrassen met een blind date, lijkt dat een perfect plan, maar op de avond van de blind date gaat er iets vreselijk mis.

Auteur

Mariette Middelbeek is niet de alledaagse kinderboekenschrijfster. Ze schrijft voornamelijk volwassenenboeken en dan vooral over dingen die in de samenleving gebeuren. Voor het boek Strandwacht sloeg Mariette een andere kant in. Dit is namelijk haar eerste kinderboek. Toch wilde Mariette de spanning houden, want dat maakt het lezen veel interessanter en dat is bij Strandwacht zeker gelukt. Het is namelijk echt een thrillerboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>