Ik geef dit boek een

Het leven op de molen was hard voor het molenaarsgezin. Iedereen moest meewerken. In dit filmpje zie je hoe het was om vroeger als molenaar te leven.

Beschrijving

De twaalfjarige Vonkie logeert bij haar opa op de boerderij. Ze vindt het maar saai, tot opa verhalen begint te vertellen over vroeger, toen hij met zes broers op de boerderij woonde. Verhalen over woedende zwanen en briesende buurmannen. Maar Vonkie merkt dat opa niet alles vertelt. Wat is er toch gebeurd tussen hem en zijn lievelingsbroer? Waarom mag ze niet in de buurt komen van de oude molen? Samen met haar achterneef Sven probeert Vonkie de waarheid te achterhalen. En dan komt het verleden ineens gevaarlijk dichtbij.

Auteur

Simon van der Geest is een manusje van alles. Hij is theaterdocent, een dichter, een boeken- en toneelstukkenschrijver en een acteur voor de politie!

Hij schrijft wel het liefst boeken voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>