Ik geef dit boek een

Op kamp gaan is voor bijna elke achtste-groeper wel iets om naar uit te kijken. Toch gebeurt er voor kamp altijd wel wat. Zo ook in Mees Kees op Kamp. Zo gingen Tobias en Sep er vanuit lekker lol te gaan beleven op kamp. Dan besluit de strenge directrice van de school ook mee te gaan, de lol is dus al snel om. Wanneer de directrice het kamp opeens moet verlaten, zien Sep en Tobias hun kans schoon en barst het feest los.

Beschrijving

Het schoolkamp van groep 8 is aangebroken. Lynn denkt dat ze er helemaal op voor is bereidt, maar dan gebeurt opeens zoveel in haar leven. Zo heeft ze een raar gevoel in haar buik wanneer ze aan Joeri denkt. Daarnaast blijkt haar bikini te klein geworden zijn en groeien haar tanden uit haar bovenkaak. Alsof haar leven nog niet in de war is geschopt, loopt op kamp alles uit de hand. Lynn weet niet goed wat met al die chaos moet. Ze wil namelijk gewoon Lynn zijn.

Auteur

Vroeger was Anke Kranendonk niet zo een schrijfster. Ze klom liever in bomen en haalde ze kattenkwaad uit met haar beste vriendin. Toch is Anke nu al maar liefst twintig jaar kinderboekenschrijfster. Zo schreef Anke; Daar Gaan we Weer, Dubbel Verliefd en Ik Word Nooit Normaal. Al heeft Anke nog wel veel meer boeken geschreven, maar liefst 77 stuks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>