Ik geef dit boek een

De theatergroep van Hofplein Rotterdam heeft voor één van de voorstellingen een musical gemaakt op het boek 'Hotel de Grote L' van Sjoerd Kuyper.

Beschrijving

Hotel de Grote L gaat over de 13-jarige Kos die met zijn drie zussen en vader in een hotel aan zee woont. Wanneer zijn vader een hartaanval krijgt, komen Kos en zijn drie zussen voor een probleem te staan. Er moet iemand zijn die het hotel kan runnen. Daarbij blijkt dat zijn vader schulden heeft die snel afgelost moeten worden. Waardoor Kos besluit mee te doen aan een missverkiezing. Dit heeft wel gevolgen voor zijn hopeloze verliefdheid op vriendin Isabel.

Auteur

Sjoerd Kuyper heeft veel boeken geschreven voor jong en oud. In bijna alle boeken die Sjoerd geschreven komt wel iets voor met legenden en sprookjes of de strijd tussen goed en kwaad.

Het is ook de fantasie die Sjoerd zeer aanspreekt bij het schrijven. Toch zijn niet alle boeken vol met fantasie. Zo schreef Sjoerd een boekenreeks over jongen genaamd Robin. Dit zou gebaseerd zijn op zijn eigen jeugd. Waarschijnlijk zal je hem daar niet van kennen. Andere boeken die Sjoerd schreef zijn; Het Zakmes, De Heks in je Hoofd en Het Hart en het Mes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>