Ik geef dit boek een

De boeken van Harry Potter zijn ook allemaal verfilmd. Dit laatste, extra spannende en extra dikke deel, van de serie is tot twee films gemaakt. Bekijk hier de trailer van de laatste twee Harry Potter films, die allebei gebaseerd zijn op het laatste boek; Harry Potter en de relieken van de dood.

Beschrijving

Het allerlaatste deel van de Harry Potter serie! In dit boek staat Harry voor een duistere en moeilijke taak. Hij moet, samen met zijn vrienden Ron en Hermelien de overgebleven Gruzielementen van Voldemort opsporen en vernietigen.
Het beloofd een spannend laatste jaar op Zweinstein te worden, niet alleen voor Harry maar ook voor de andere leerlingen.
Nog nooit eerder was de toekomst van de tovenaars zo onzeker als in deze donkere tijden.
Harry en zijn vrienden moeten de kracht en moed vinden om een hele zware taak te volbrengen om de tovenaarswereld te redden. Om zonder angst of aarzeling deze lange, zware reis te beginnen, moet Harry eerst zijn veilige omgeving verlaten.

Auteur

J.K. Rowling, of terwijl Joanne Rowling, is een Engelse schrijfster. Ze is waarschijnlijk het bekendst door haar Harry Potter boeken.
Ze is heel bekend en heeft veel succes als schrijfster. Wereldwijd worden haar boeken vertaald en verkocht. 
Ook zijn haar boeken verfilmd. 
J.K. Rowling is het bekendst om haar kinderboeken, maar ze schrijft tegenwoordig ook steeds meer boeken voor volwassenen. 
Grappig weetje: J.K. Rowling bedacht het verhaal van Harry Potter toen ze vier uur lang op een treinstation moest wachten. Haar trein had vertraging en toen ze wat zat te dagdromen om de tijd door te komen, bedacht ze het verhaal van een jonge tovenaar op een magische school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>