Ik geef dit boek een

Basisschoolleerlingen ontmoeten Anna Woltz in Boekhandel de Vries in Zierikzee.

Beschrijving

Eén dag. Eén ziekenhuis. Bergen sneeuw. En een beetje bloed.

Fitz is woedend. Haar ouders zijn net uit elkaar en het liefst zou ze helemaal niet bestaan. Maar dan raakt haar zusje gewond. In het ziekenhuis ontmoet Fitz een geheimzinnige jongen van vijftien en voordat ze het weet verzint ze een romantisch plan voor een verpleegster, steelt ze gips en wordt ze per ongeluk zelf verliefd. Want je kunt voor altijd in de wachtkamer blijven zitten, maar je kunt ook dapper zijn.

Auteur

Anna Woltz is geboren in Londen, maar groeide op in Den Haag. Ze hield van lezen, koken en verhalen schrijven. Als vijftienjarige schreef ze een jaar lang columns voor de krant de Volkskrant over haar leven op de middelbare school. Die stukjes werden gebundeld in het boekje Overleven in 4B. Twee jaar later schreef ze haar eerste kinderboek, dat uitkwam in 2002: Alles kookt over. Anna Woltz studeerde geschiedenis in Leiden en schrijft nu full-time kinderboeken.
Haar boek Gips is in april 2015 uitgekomen.

Boekenbuddy: Pippi

Pippi heeft altijd van boeken gehouden. Ze kon lekker wegzwijmelen bij allerlei soorten boeken en wegdromen bij de verhalen. Voor de Boekenbaas zoekt ze allerlei avontuurlijke dingen uit en gaat ze op pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>