Ik geef dit boek een

Schrijver zijn op jonge leeftijd, kunnen niet veel mensen zeggen. Maren Stoffels wel. Zij schreef al op haar zestiende een boek. Het ging allemaal zo snel dat het boek uitgegeven werd op haar zeventiende. Op S-tv hadden ze de primeur: ze mochten het eerste exemplaar van het boek lezen én Maren Stoffels ook nog eens interviewen.

Beschrijving

We hebben er allemaal wel eens mee te maken: vooroordelen. Zonder iemand echt goed te kennen heb je je mening al klaar. Sofie heeft hier ook last van. Nog voor ze Floor echt leert kennen heeft ze al besloten dat ze geen vriendinnen kunnen zijn. Ze denk dat ze te verschillend zijn. Maar ze vergist zich en wordt goede vriendinnen met Floor. Ze helpen elkaar overal bij: problemen met vriendjes en pesten. Maar kan Sofie Floor helpen met haar eetprobleem?

Auteur

Maren Stoffels is 26. Sinds haar negende schrijft ze al boeken. Haar eerste boek kwam uit toen ze pas zeventien was. Sindsdien heeft ze nog 16 boeken geschreven. Haar inspiratie haalde ze vroeger veel uit haar eigen leven, maar tegenwoordig haalt ze inspiratie uit alles om zich heen. Wandelingen over het strand, oude mensen op het terras of een vakantie. Verder houdt ze van schrijven, muziek en toneelspelen.

Boekenbuddy: Tessa

Tessa is een enthousiaste. Ze is maar liefst 21 jaar oud en houdt van spannende boeken met een vreemde twist. Ze probeert eerst de boeken te lezen voordat de films uitkomen, maar dat lukt haar niet altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>