Ik geef dit boek een

Er leven geen mensen op de maan. Maar zou dit wel kunnen? En hoe zou dat dan gaan?

Beschrijving

Dit boek speelt zich af in de toekomst, namelijk het jaar 2041. De twaalfjarige Dashiell is in dat jaar één van de uitverkorenen om op de maan te gaan wonen. Dit klinkt allemaal super leuk, maar hij komt er al snel achter dat ze op aarde één ding niet weten: leven op de maan is super saai en stom! Om het allemaal nog erger te maken wordt er ook nog een professor dood gevonden. Mensen denken aan een ongeluk, maar Dashiell gelooft dit niet. Hij gaat op onderzoek uit en beleeft dan allemaal spannende avonturen. Dit boek is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar.

Auteur

De naam Stuart Gibbs klinkt niet Nederlands en dat klopt; hij is namelijk een Amerikaanse schrijver. Maan-zaak heet officieel Space Case en kwam vorige maand uit in Nederland. Stuart schrijft al zo lang hij zich kan herinneren, zijn eerste verhalen schreef hij al op de kleuterschool. Een boek schrijven kwam alleen pas later, eerst schreef hij namelijk films! Ondertussen heeft hij al meerdere populaire boeken onder zijn naam staan, maar is nog alleen De maan-zaak in het Nederlands uitgekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>