Ik geef dit boek een

Boekenbuddy Tom zocht Manon Berns op, die een tijdje terug haar eerste boek heeft uitgebracht: Blockbusters: Het Picasso-mysterie. Hij vroeg haar alles over het verhaal en maakte met haar de typische Picasso-maskers.

Beschrijving

Storm en zijn beste vriend Jimi vormen samen de Blockbusters: een geheim genootschap dat altijd op ontdekking is. Storms moeder herstelt kapotte schilderijen in haar atelier, ‘de bunker’. Daar onderzoekt ze wereldberoemde meesterwerken.

Storm vangt een heel verdacht gesprek op van een telefonerende man in hun tuin. Het gaat over iets wat Storms moeder beslist niet mag weten. Het laatste wat Storm opvangt, is: “ik weet dat het tegen de regels is. Daar betaal ik je da nook goed voor. Tot donderdag.” Wat is de man van plan? En wat gaat er donderdag gebeuren? Het lijkt erop date r een wereldberoemd schilderij uit het atelier van Storms moeder gestolen gaat worden. Maar Storm mag er met niemand over praten dat dat schilderij bij hen thuis is! De Blockbusters zullen dus zelf op onderzoek uit moeten. Hun speurtocht naar de dader leidt hen via Afrikaanse maskers en de geheimzinnige Orde van Martinisten helemaal tot in Parijs.

Auteur

Manon Berns is een kersverse schrijfster met een passie voor kunst. Ze heft zich altijd bezig gehouden met schilderijen en het vullen van tentoonstellingen. Het Picasso-mysterie is het eerste deel van een langere serie, dus voorlopig hebben we nog niet het laatste van Manon gehoord!

Boekenbuddy: Tom

Tom hield nooit van boeken. Om te mogen computeren moest hij eerst een uurtje lezen, maar Tom vond nooit de boeken die hij leuk vond. Nu heeft hij wel wat spijt en werkt hij voor de boekenbaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>