Ik geef dit boek een

Model zijn, lijkt als een droom die uitkomt, maar hoe ziet het leven van een (top)model eruit. Doutzen Kroes vertelt over haar ervaring met model zijn. Het is namelijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn in de modellenwereld.

Beschrijving

Marie en Imane zijn beste vriendinnen en zijn daarom met de ouders van Marie voor zes weken op vakantie in New York. Dan komt de droom van Marie en Imane uit, ze worden tijdens een feestje gespot door een modeontwerpster die modellen kan gebruiken voor haar show en wil dat Marie en Imane mee doen aan de show. Wel moeten Marie en Imane eerst ervaring op doen modellenbureaus. Samen beleven ze de grootste lol, maar dan blijkt dat Imane veel minder opdrachten dan Marie krijgt. Is hun vriendschap nu in gevaar?

Auteur

Naast dat Joke Reijnders, schrijfster is van Best Friends Forever: Model in New York, werkt ze als journalist. Dit doet ze allemaal vanuit Frankrijk, waar ze woont. Joke is namelijk gek op Frankrijk en schrijft dus graag over haar belevenis in Frankrijk. Toch houdt Joke erg van de Middeleeuwen en paarden. Dat komt ook terug in de boeken die Joke schreef;  Wonderpony, Prinses gezocht en Het zilveren medaillon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>